Има преграда пред болестите

В ръцете си държат ефективно оръжие

Все по-стабилна става преградата пред атакуващите ни болести, уверено заявяват специалистите. Борещи се ежедневно за здравето на своите пациенти, те видели надеждата за успешен изход от опасните ситуации в иновативна разработка. Произведена във Франция, тя е позната с името Tibanol (Тибанол) и още със стъпването си тук привлече вниманието на гилдията.

Във формулата му са включени вещества от пълния спектър естествени имуностимулатори. Всяка съставка активира защитните сили по различен начин – като се започне от евкалиптовото масло, което благоприятства състоянието на дихателната система, за да се мине през прополиса, известен със своя общооздравителен ефект, и се стигне до бета-глюкана, който превръща тялото ни в непробиваема крепост. Ключови за високата му ефективност обаче са две специални съставки – коластра и лактоферин. За тях лекарите са категорични, че са тежката артилерия, когато става дума за стабилен отпор дори на ожесточени външни атаки. Благодарение на всичко това Tibanol успява да запуши пробойните в имунитета и да активира защитните сили, правейки тялото неподатливо на заплахи.

Виждайки големия му потенциал при справянето с различни здравословни проблеми, родните лекари незабавно направили продукта част от своята практика, а наблюдаваните резултати само ги уверили, че наистина в ръцете си държат ефективно оръжие за запазване доброто здраве на техните пациенти.

Ето някои от най-честите оплаквания, при които Tibanol намира приложение, и професионалното мнение на специалисти от различни сфери на медицината:

Грип? Не позволявай да те повали на легло

Замисляли ли сте се каква е разликата между настинките и грипа? И двете са предизвикани от вируси, но ако трябва да ги степенуваме, грипът е по-опасен. Не е случайно, че и симптомите му са по-тежки – освен хремата и кашлицата той предизвиква също така висока температура и болки в мускулите и ставите. Според това в какво общо здравословно състояние е организмът ни, грипът би могъл да ни повали на легло и то за дни. Затова реакцията ни трябва да е бърза и съобразена с причинителя на проблема. И тъй като грипът не се лекува с антибиотици, най-добрата перспектива е нещо, което убива вируси. Точно в тази ситуация отличен избор е Tibanol, защото то има мощен противовирусен ефект. Но и нещо повече – притежава и изразен противовъзпалителен ефект. По този начин може да понижи температурата и да облекчи неразположенията в опорно-двигателния апарат. Това помага на тялото бързо да се отърве от болестта и ни предпазва от опасността положението да се влоши още повече.

ЕПИДЕМИОЛОГЪТ: Бариера срещу заплахите

Д-р Чавдар Алексов, специалист епидемиолог и вътрешни болести, индивидуална практика, ул. „Найден Геров“ №2, София

ЕПИДЕМИОЛОГЪТ: Бариера срещу заплахите

Съвременният начин на живот води до изтощаване на организма, а това предразполага към по-бързо и по-широко разпространение на заболявания. Ето защо, като епидемиолог, съм категоричен, че единственият начин да се постави бариера пред болестите, е всички да се погрижим адекватно за своя имунитет. Към момента у нас се е откроил един продукт, който показа необходимия потенциал, за да се справя дори и в такива тежки ситуации. Ефективността му се дължи на неговия експертно подбран състав и специалната течна форма на активните вещества. Тя осигурява пълноценното им усвояване в тялото, а от там максимален резултат. Tibanol е с лесен и удобен прием – само 1 капсула на ден покрива нуждите на организма, за да стане по-устойчив.
Д-р Чавдар Алексов, специалист епидемиолог и вътрешни болести, индивидуална практика, ул. „Найден Геров“ №2, София

Валерия Ангелова, 70 год., Пловдив

Изпитах ефекта на собствен гръб

Преди две години в навечерието на коледните празници здравето ми се срина – започна със сухота в устата и загуба на вкус, за да се превърне в хрема и раздираща кашлица денем и нощем. Бях отрицателна за Covid-19. Личният лекар ми изписа терапия, но тъй като имам придружаващи заболявания, които понижават имунитета ми, след няколко дни легнах на легло. Веднага започнах да прием и Tibanol плюс Live Vitamins (Живите витамини).
Още на петия ден апетитът ми започна да се възвръща. На шестия ден вече станах от леглото и изкарах няколко часа на крака. На седмия ден дори излязох навън. Други неща за подсилване на организма не приемам, така че всичко дължа на Tibanol и Живите витамини. Те ме изправиха на крака. Направих пълния курс на прием, защото въпреки че парите не са ми в излишък, от здравето по-скъпо няма.
Препоръчвам Tibanol на всички, които ценят живота и здравето си, защото макар че не е вълшебство, той е най-ефективната комбинация от природни съставки. Изпитано на собствен гръб!
Валерия Ангелова, 70 год., Пловдив

Настинките не са никак безобидни

Хремата, кихавиците и лекото драскане в гърлото са симптоми, които често пренебрегваме. Успокояваме се, че вероятно сме настинали леко. Лошото е, че това, което ние наричаме „настинка“, представлява вирусна инфекция. Нейният причинител са т.нар. риновируси, а те не изчезват току-така. Тъй като потърпевши са няколко жизнено важни системи в организма, наложително е да се приложи комплексен подход. Именно такъв осигурява специалната разработка, която атакува проблема от три посоки едновременно. Тя стимулира клетките в нашето тяло, които са естествени убийци на вирусите, и по този начин бързо ги унищожава. Подобрява дишането, действа отпушващо на носа и заздравява лигавицата. И накрая, но не по важност – зарежда ни с енергия и не позволява на болестта да ни събори. Най-ценното, за което свидетелстват изпробвалите, е, че всичко е минало леко и са оздравели два пъти по-бързо – особено когато приемът е започнал още при първия симптом на неразположение.

СПЕЦИАЛИСТЪТ ПО УШИ-НОС-ГЪРЛО: Затваря вратите пред агресорите

Д-р Борислава Фильова, УНГ, УМБАЛ Токуда, София

СПЕЦИАЛИСТЪТ ПО УШИ-НОС-ГЪРЛО: Затваря вратите пред агресорите

Не е тайна, че носът и устата, където са лигавиците, са входът, през който вирусите проникват в човешкото тяло. На моите пациенти аз препоръчвам незабавно да повишат имунната си защита. Като адекватно и достатъчно ефективно средство, с което могат да постигнат целта, у нас се открои специалният продукт Tibanol. Той е с природен характер и обединява в себе си група от вещества, които не просто поддържат имунитета висок, а спомагат за укрепването на бариерната функция на лигавиците. Изключителен плюс на продукта е, че този ефект се получава с прием само на 1 капсула дневно. Когато целта е предпазване, аз препоръчвам непрекъснат прием в продължение на 10 дни всеки месец за период от поне 3 месеца. Когато обаче проблемът вече е настъпил, Tibanol трябва да бъде приеман постоянно в рамките на 30 дни. Опитът ми показва, че с него пациентите се възстановяват много по-бързо и са особено доволни, защото се радват на добро здраве и са го постигнали лесно.
Д-р Борислава Фильова, УНГ, УМБАЛ Токуда, София

Петя Станкова, 70 год., Бяла Слатина

Tibanol ме вдигна на крака

Моят пулмолог ми изписа Tibanol, когато през месец октомври 2021 година ме лекуваше от тежко боледуване. Каза да го пия 3 месеца (10 дни по 1 капсула по време на хранене), за да се възстановя напълно.
Започнах го на 1-ви ноември и от тогава на всяко първо число започвам моя курс с Tibanol. Той ме вдигна на крака и се възстанових много бързо, чувствах се добре. Затова въпреки препоръката за тримесечен прием аз продължих до края на грипния сезон, защото той ме държи в добро здраве, дава ми тонус и смея да кажа, че ме извади от апатията. Купувам си го или онлайн, или от аптека – според цената в момента. Препоръчала съм го на всички мои близки, защото се уверих, че наистина помага.
Петя Станкова, 70 год., Бяла Слатина

Щом застудее и си болен? Ниският имунитет не боли, но убива

За разлика от болния зъб ниският имунитет не боли. Въпреки това е много лесно да разбереш кога защитите на тялото са паднали. Личи си по това, че при всяка промяна на времето сме болни, а всяко нещо, което хванем, ни държи дълго. Накрая животът ни се е превърнал в безкраен низ от болести, а домът ни е по-зареден с лекарства, отколкото е аптеката. Точно болнавите хора, чиито медицински познания надминават тези на дипломиран лекар, посочват новата разработка като ефективно средство за повишаване на имунитета и предпазване от болести. Само с 1 капсула на ден в продължение на 10 дни месечно тя е в състояние да ни запази здрави независимо от опасностите, които дебнат здравето ни. Въздействието ѝ се дължи на комплексната формула, в която са включени вещества с противовирусно, противогъбично, противомикробно и антисептично действие. По-важното в случая обаче е друго – вътре се съдържа и бета-глюкан, който е доказан природен имуностимулатор. Той е в състояние така да подсили нашия имунитет, че защитата на тялото може да се сравни с непробиваема стена на средновековна крепост. За превенция препоръчителният терапевтичен курс е 10 дни месечно в продължение на 3 последователни месеца, а в рисковите периоди приемът може да продължи до 6 месеца без прекъсване.

ОБЩОПРАКТИКУВАЩИЯТ ЛЕКАР: Пази ни през рисковите периоди

Д-р Нели Софиянска, ОПЛ, МЦ „Кристал“, София

ОБЩОПРАКТИКУВАЩИЯТ ЛЕКАР: Пази ни през рисковите периоди

За да предотвратя евентуални сривове в здравето на моите пациенти, дори и през най-рисковите месеци, аз препоръчвам повишаване на имунитета. Към момента най-добри резултати в тази посока дава специалният продукт Tibanol. Неговата формула е така композирана, че включва целия спектър от природни вещества, доказали своя ефект върху имунната система. По този начин той предоставя пълна имунна защита на организма, доставяйки му всичко необходимо, за да се справи. Изписвам го както на пациенти, които желаят да се предпазят от разболяване, така и на такива, чието здраве вече е пострадало. Приемът му трябва да започне още в началото на есенно-зимния период и да продължи поне до март.
Д-р Нели Софиянска, ОПЛ, МЦ „Кристал“, София

Мария Николова, 46 год., Ловеч

Вирусите бягат от мен

Често боледувах. Имам близнаци почти на 7 години и естествено пренасяха вируси от детската градина. През месец бях на антибиотик, който, разбира се, срива имунната система. Откакто приемам Tibanol, шести месец не знам какво е настинка, я вирусите бягат от мен. Пия го по схема – 10 дни прием и 20 дни почивка. Ако случайно усетя някакво неразположение, правя по-продължителен непрекъснат прием и проблемът е решен. За мен Tibanol е най-добрият противовирусен продукт у нас! Препоръчвам го на всеки, който иска да бъде здрав.
Мария Николова, 46 год., Ловеч

Бронхит и астма. Можеш да живееш нормално

Да се живее с диагнозата бронхит или астма е възможно, но представлява доживотна присъда на страдание. Бронхитът е възпаление на бронхите на белите дробове. Най-застрашени са пушачите, но няма застраховани, защото и мръсният въздух е предпоставка за развитие на болестта. Възпаление на бронхите представлява и астмата. В директен превод от гръцки език името ѝ означава „задъхване“. И двете заболявания не подлежат на излекуване и ни измъчват постоянно. За да помогнат за избягване на обостряния на състоянието, експертите вложили специален комплекс от природни вещества, които подобряват дишането и улесняват работата на цялата дихателна система – от носа до белите дробове. Миксът възпрепятства навлизането на вируси и бактерии през носа и устата, които биха могли да предизвикат остри кризи, като в същото време подобрява капацитета ни за вдишване. Приеман през зимата, той държи състоянието под контрол и не позволява на болестта да рецидивира, а ние можем пълноценно да се радваме на живота – и вкъщи, и на ски пистата.

ПУЛМОЛОГЪТ: Помощ за пациентите с белодробни проблеми

Д-р Бруск Халил, пулмолог, началник отделение Пулмология и фтизиатрия, Втора МБАЛ – София

ПУЛМОЛОГЪТ: Помощ за пациентите с белодробни проблеми

Белодробните заболявания, особено достигнали до хроничен характер, поставят пациентите в изключително опасна позиция. За да предпазя моите пациенти, аз препоръчвам задължително подсилване на имунитета, особено в т.нар. рискови периоди. Преди, за да отговоря на индивидуалните нужди на всекиго, трябваше да правя комбинации от два–три продукта. От скоро обаче в моята практика се наложи френският продукт Tibanol (Тибанол). С него постигам същите, а дори и по-добри резултати. Тъй като представлява комбинация от природните вещества, чиято ефективност е потвърдена от медицината, той има доказан имуностимулиращ ефект. Нещо повече, някои от съставките имат пряко благотворно въздействие върху работата на дихателната система, което подобрява общото състояние на пациентите. Затова и не е случайно, че най-високата оценка за Tibanol идва именно от тях, а това е причината да го препоръчвам още по-уверено.
Д-р Бруск Халил, пулмолог, началник отделение Пулмология и фтизиатрия, Втора МБАЛ – София

Йорданка Крумова, 69 год., Плевен

Вярвам само на Tibanol

Преди две години едва успях да се измъкна жива от лапите на хаотичното болнично „лечение“ у нас, което се провежда на принципа проба–грешка. Тогава изкарах тежък вирус, след чието преболедуване се наложи да продължа възстановяването си в домашни условия цели 4 месеца. Състоянието ми, както и фактът, че страдам от Хронична обструктивна белодробна болест (ХОББ), наложиха 14-часова подкрепа от кислороден концентратор. Освен ХОББ тогава бях и с минус 10 килограма от теглото си, засегната памет, халюцинации, слабост, затруднено дишане, косопад и панически атаки по няколко пъти на ден… При консултация с моя лекуващ пулмолог от „Астма център“ тя ми препоръча незабавно да започна прием на Tibanol. Тогава той тъкмо се бе появил в аптеките. Предписа ми да го приемам в продължение на 30 дни без прекъсване в доза от 1 капсула на ден с чаша вода. Той ми даде сила, енергия и желание да се боря и живея. При следващия преглед пулмологът установи, че общото ми състояние е добро – сатурация между 95 и 98. А за себе си сега знам едно – наложи ли ми се, Tibanol е насреща. Само на него имам доверие. Благодаря ви, докторе! Благодаря ти, Tibanol!
Йорданка Крумова, 69 год., Плевен

Спешно! Коронавирус и COVID-19

„Независимо дали си го преболедувал или не, ти пак можеш да го хванеш. Независимо дали си се ваксинирал или не, ти пак можеш да го хванеш. Независимо дали си млад или в напреднала възраст, ти пак можеш да го хванеш.“ Това ни повтарят както от телевизионния екран, така и личните лекари. Но тогава какво ни остава да направим? Според инфекционистите решението е превенцията, а по думите на препатилите за защитата не е достатъчна да си мием ръцете и да спазваме дистанция помежду си – наложително е да повишим имунитета си. В техния личен опит като най-сигурна „застраховка“ се е откроил иновативният природен продукт. В неговата формула са събрани вещества, които Майката природа ни е дала, специално за да ни предпази. Важна позиция в състава му заема лактоферинът. През 2020 година, точно в разгара на пандемията, италиански лекари от римска болница провели изследване и установили, че това вещество не просто облекчава симптомите на болестта, а осезаемо съкращава нейната продължителност. Нещо повече – демонстрирали по микробиологичен път как то „улавя“ коронавирусните единици и ги деактивира.* По този начин ние сме предпазени от заразяване, а ако вече сме с положителен тест, употребата му ще ни спаси от усложнения.

БОРЕЦЪТ ОТ СПЕШНАТА БОЛНИЦА: По-бързо справяне с постковид синдрома

Д-р Дария Тодорова, гастроентеролог, УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“, София

БОРЕЦЪТ ОТ СПЕШНАТА БОЛНИЦА: По-бързо справяне с постковид синдрома

Постковид синдромът се характеризира със силна умора, постоянно чувство за физическа отпадналост, емоционална нестабилност. Дори с проблеми с концентрацията, паметта и съня. Имунитетът също е пострадал. Тези симптоми говорят за изтощението на организма от борбата с вируса и подсказват, че незабавно трябва да се вземат мерки за неговото укрепване. В такива случаи аз препоръчвам Tibanol. С включените във формулата му съставки – коластра, лактоферин, джинджифил, бета-глюкан, евкалиптово масло, витамини, минерали и прополис – той повишава добрия тонус, подкрепя нормалната функция на мускулите и дава енергия. Същевременно той подобрява метаболизма на редица вещества, сред които желязото. По този начин допринася всички органи и системи в организма да получават нещата, които са им необходими, за да функционират правилно. Дори повече, Tibanol спомага за нормалната дейност на имунната система, което е предпоставка за поддържане на добро здраве дори в рискови периоди. Наблюдавам отлични резултати, а пациентите бързо се връщат към своя ритъм на живот.
Д-р Дария Тодорова, гастроентеролог, УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“, София

Диана Иванова, 55 год., Враца

Tibanol ме вдигна след 6-месечно боледуване

Две години подред боледувах от COVID-19. Не успях да се възстановя напълно след второто боледуване. Започнах да кашлям страшно много, имах болки в областта на белия дроб и бях с непрекъснато запушен нос. Лекуваха ме трима доктори – снимки, антибиотици, помпичка и куп други лекарства. Един от лекарите ми предписа Tibanol и ми препоръча да го приемам 3 месеца. Послушах съвета и не съжалявам - още след първия месец се чувствах много добре. От тогава досега изобщо не съм се разболявала. Изключително доволна съм и го препоръчвам на всеки. Профилактично повтарям тримесечния курс всяка есен, за да се подсигуря за зимата.
Диана Иванова, 55 год., Враца

„Стомашният грип“ не прощава

Осъмнем ли с диария и повръщане, веднага превъртаме лентата назад в търсене на последно консумирана храна, върху която да хвърлим вината за неразположението. Работата е там, че ако стомашно-чревните симптоми са съпроводени с втрисане и болка в мускулите и/или в малките стави например, то най-вероятно сме лепнали ентеровирус, а състоянието е познато и като „стомашен грип“. Независимо обаче дали става въпрос за заразяване с бактерия (от храна) или с вирус, Tibanol е повече от препоръчителен. Със своя антибактериален и противовирусен ефект той атакува директно причинителя и го елиминира. В резултат състоянието отшумява по-бързо и без да се е разразило до безобразие. Но има и бонус – концентрираният екстракт от джинджифил в Tibanol притежава медицински потвърден ефект в посока ограничаване на позивите за повръщане. Ето защо, ако искаме бързо да се отървем, приемът трябва да започне още при първите симптоми на заразяване. А ако ни предстои почивка на море, тогава най-добре да бъде приеман предварително за 10 дни с цел превенция.

СПЕЦИАЛИСТЪТ ПО ВЪТРЕШНИ БОЛЕСТИ: Предпазва ни от щети

Д-р Събина Събева, общопрактикуващ лекар, МЦ „Здраве“, Шумен

СПЕЦИАЛИСТЪТ ПО ВЪТРЕШНИ БОЛЕСТИ: Предпазва ни от щети

Затопли ли се времето, всички сякаш забравят за вирусите, а те продължават да са наоколо – само щамовете са други. Тези не предизвикват кашлица и хрема, а диария, повръщане и мускулно-ставни болки. Ако не бъдат взети спешни мерки, съществува риск от обезводняване, загуба на електролити и сериозно физическо изтощение. При такива състояния аз прилагам двупосочна терапевтична схема. Едната, разбира се, с прием на пробиотик, за да се стабилизира работата на червата. Втората, която намирам да по-ключова, включва прием на Tibanol и цели бързо елиминиране на вируса причинител. Когато Tibanol бъде взет още при първите симптоми, той блокира болестотворния агент „на входа“ и не му позволява да нанесе сериозни щети. Освен това Tibanol има и антиеметично действие – доказано е, че екстрактът от джинджифил в него намалява наполовина гаденето и повръщането – което го прави отлично средство именно при заразяване със стомашен вирус. Другите му съставки, сред които богат набор от витамини и минерали, поддържат високия тонус и не позволяват на тялото да изчерпи запасите си от полезни вещества. Препоръката ми е приемът на Tibanol да продължи поне 20 дни без прекъсване, но при пациенти с разклатено здраве, най-добре е да бъде 30 дни.
Д-р Събина Събева, общопрактикуващ лекар, МЦ „Здраве“, Шумен

Пенка Лозанова, 79 г., с. Ръжево Конаре, обл. Пловдив

Възрастни сме, но сме здрави

В нашето семейство вече почти 2 години пием Tibanol. Започнахме през пролетта на 2022 г., когато го взехме за профилактика. От тогава досега го приемаме всяка есен и всяка пролет, като спазваме препоръчваната в листовката схема – по 10 дни месечно в продължение на поне 3 последователни месеца. Благодарение на него почти не боледуваме от грип и други вирусни заболявания, въпреки че сме в старческата възраст – на 82 и 79 години. Препоръчали сме го на наши близки и роднини и всички са повече от доволни.
Пенка Лозанова, 79 г., с. Ръжево Конаре, обл. Пловдив

Чувствам се като парцал

Не са нужни повече обяснения, за да стане ясно, че никак не ни е добре – чувстваме се отпаднали и уморени, нямаме нито сили, нито енергия, изтощени сме както физически, така и психически. Състояние, което ако не се дължи на снощно парти, е ясен сигнал, че сме оставили батериите на нашия организъм да се занулят. Критичните моменти изискват сериозни и ефективни решения, ето защо Tibanol е на първо място. Със своята усилена формула той повишава не само имунната защита, а е способен буквално да ни вдигне на крака. Целият витаминно-минерален комплекс в него, както и някои от растителните екстракти, играят основна роля в процеса на производство на енергия. Освен това оказват благотворен ефект и върху психичната и когнитивната функция. Затова не е случайно, че неговият положителен ефект върху жизнения тонус е добре дошъл както при възрастни хора, които по някаква причина са изгубили сили да се борят, така и при лица в активна възраст, които са подложени на силен стрес и/или тежки физически натоварвания.

СПОРТНИЯТ ЛЕКАР: Защита срещу изтощението

Д-р Георги Касабов, спортен лекар, ФК ЦСКА 1948, Стартклиник, Пловдив

СПОРТНИЯТ ЛЕКАР: Защита срещу изтощението

Поради дългите тренировки, спортистите ежедневно изпитват предела на възможностите на телата си – не само на мускулите, но и на имунитета си. За да съм сигурен, че ще са на терена независимо от атмосферните условия, аз се доверявам на иновативния продукт Tibanol. Започнах да го предписвам, още когато се появи на пазара, защото бях впечатлен от състава му. Най-вече от наличието на коластра и лактоферин, които имат ефекта на естествен допинг върху човешкото тяло, но без всички негативи от синтетичния. Те, заедно с другите вещества в продукта, поддържат доброто здраве на спортистите. По този начин Tibanol защитава от изтощение и съдейства за по-бързото възстановяване на силите. Прилагам го по схемата за прием, препоръчана за профилактика от разболяване – по 1 капсула дневно за 10 дни в месеца.
Д-р Георги Касабов, спортен лекар, ФК ЦСКА 1948, Стартклиник, Пловдив

Боби Агач, 46 год., Пловдив

Пази ни далеч от болницата

След като баща ми почина, моята майка се срина – не само физически, но и психически. Просто се предаде! Не хаеше за нищо, не разговаряше с нас, само лежеше. Тогава в Интернет прочетох за Tibanol. Пишеше, че освен върху имунитета влияе и на психиката. Това ме накара веднага да го купя. Мама пи Tibanol в продължение на 30 дни без прекъсване. Още на 10-ия ден от приема нейното състояние се подобри – даде признаци, че й се живее. Въпреки това настояхме да продължи да го пие цял месец. Сега отново е на крака и готова да се бори. А ние, цялото семейство, виждайки ефекта върху нея, започнахме да пием Tibanol профилактично. Всеки месец за по 10 дни. Много сме доволни. Тибанол ни държи в добро здраве и ни пази от болници.
Боби Агач, 46 год., Пловдив

ЗАЩО TIBANOL РАБОТИ ТОЛКОВА ДОБРЕ?

Резултатите, наблюдавани от специалистите, се обясняват със спецификациите на продукта.

Комплексна формула с пълно покритие

Замислен като оръжие за масово поразяване, Tibanol е събрал в себе си вещества от пълния спектър природни имуностимулатори. Всяко едно от тях работи по различен начин, а заедно те подпомагат изграждането на отбранителна структура срещу външните атаки. Така организмът е не просто предпазен от неприятелите, а нещо повече – имунната система е в състояние да отвърне на удара и да ги изтреби. На практика Tibanol мобилизира целия имунен капацитет на тялото, поставяйки го в позицията на победител във войната за добро здраве.

Многопосочно действие

Благодарение на своя богат състав, осигуряващ широк спектър на действие, Tibanol оказва положителен ефект върху здравето в четири различни направления:

Лактоферин – „виртуозен диригент“

Позицията на този, който ръководи изпълнението, се заема от необикновеното вещество лактоферин. Макар че не е популярно за широката публика, в медицината за него се говори като за диаманта в короната, когато става въпрос за съпротива срещу болести. Това е така, защото той блокира възможността на вирусите да нахлуят в организма, потиска развитието на бактериите и микробите, а също така помага на желязото в кръвта да достигне до нуждаещите се от него клетки.

Позицията на този, който ръководи изпълнението, се заема от необикновеното вещество лактоферин. Макар че не е популярно за широката публика, в медицината за него се говори като за диаманта в короната, когато става въпрос за съпротива срещу болести. Това е така, защото той блокира възможността на вирусите да нахлуят в организма, потиска развитието на бактериите и микробите, а също така помага на желязото в кръвта да достигне до нуждаещите се от него клетки.

Уникален обаче го прави неговата способност да направлява и контролира действията на своите „колеги“ – всички останали съставки – за да гарантира, че ответният удар на тялото ще е точен и ще отговаря по сила на атакуващия го агресор. Но има и нещо повече – лактоферинът е в състояние да понижава нивата на веществата, които предизвикват възпаления, а по този начин облекчава редица неприятни последици от срещата ни с опасни патогени. Всички тези негови качества обясняват защо Майката природа го е направила основен компонент в майчиното мляко, а медицината му е дала прозвището „имунен фактор №1“. Освен в кърмата обаче той се открива и в човешките сълзи и лигавиците, където изпълнява една-единствена функция – пази ни, за да оцелеем.

Бета-глюкан – „елитен командос“

През последните 20 години медицината е устремила взор в бета-глюкана, защото той е сред най-обещаващите средства за опазване на човешкото здраве в пандемични ситуации, но за обикновения човек той е напълно непознат. Фактът, че представлява много сложен въглехидрат, вероятно не ни говори нищо особено. По-важното обаче е, че той се извлича от различни източници – дрожди, бактерии, гъби или зърнени култури, а оздравителната му сила зависи от неговия произход. Най-мощен е бета-глюканът, добит от дрожди. Неговите възможности да поддържа здравето блестящо съвсем спокойно могат да бъдат сравнени с уменията на командос от елитните части да въдворява ред. Той е единственото вещество, за което с категоричност е доказано, че с отработена вещина унищожава болестотворни агенти като бактерии, вируси и паразити.

През последните 20 години медицината е устремила взор в бета-глюкана, защото той е сред най-обещаващите средства за опазване на човешкото здраве в пандемични ситуации, но за обикновения човек той е напълно непознат. Фактът, че представлява много сложен въглехидрат, вероятно не ни говори нищо особено. По-важното обаче е, че той се извлича от различни източници – дрожди, бактерии, гъби или зърнени култури, а оздравителната му сила зависи от неговия произход. Най-мощен е бета-глюканът, добит от дрожди. Неговите възможности да поддържа здравето блестящо съвсем спокойно могат да бъдат сравнени с уменията на командос от елитните части да въдворява ред. Той е единственото вещество, за което с категоричност е доказано, че с отработена вещина унищожава болестотворни агенти като бактерии, вируси и паразити.

Това се случва по изумителен начин, който наподобява спецакция. Нарушителят първо е „прихванат“, след което е „пленен“ и надлежно заличен. Ефикасността на бета-глюкана се обяснява с това, че той стимулира производството на специални клетки в нашия организъм, които носят недвусмисленото име Т-килъри. Освен че повишава техния брой обаче, той също така повишава активността им, с което поставя нащрек всички отговорници по охраната на здравето. Впечатляващото е, че той не просто предпазва от нахлуването на врагове в нашето тяло, а буквално ги преследва и изселва, ако вече са успели да проникнат. Затова не е случайно, че в Япония отдавна го прилагат като част от терапевтичните схеми при тежки заболявания.

Прополис – „опитен бодигард“

Може да се каже, че думата „прополис“ описва всичко, което това невероятно вещество представлява. Произходът ѝ е гръцки и в буквален превод означава „защита на града“. По същество той е дезинфектантът на пчелите, с който те почистват „къщата си“ от абсолютно всичко – плесени, бактерии, вируси и гъби. Към момента на човечеството не е известно друго природно вещество с подобни свойства. За здравословните ползи от прополиса се знае толкова много, колкото и за тези на водата.

Може да се каже, че думата „прополис“ описва всичко, което това невероятно вещество представлява. Произходът ѝ е гръцки и в буквален превод означава „защита на града“. По същество той е дезинфектантът на пчелите, с който те почистват „къщата си“ от абсолютно всичко – плесени, бактерии, вируси и гъби. Към момента на човечеството не е известно друго природно вещество с подобни свойства. За здравословните ползи от прополиса се знае толкова много, колкото и за тези на водата.

Неоспоримите му качества предизвикват интерес към механизмите, по които той работи, а колкото по-надълбоко се ровят учените, толкова по-удивителни неща откриват. Той е съставляван от около 20 биологично активни вещества, всяко от които има собствена посока на въздействие и маниер на поведение. А колкото на брой са неговите „съставни части“, толкова са и проблемите, при които помага – че и повече. Изумителното е, че прополисът настройва най-фините елементи, изграждащи нашия имунитет, превръщайки го във внушителен „телохранител“, от когото бягат дори най-изпечените „престъпници“. Ключов обаче в кризисни ситуации се оказва неговият ефект върху производството на антитела, които се справят с патогени. Но има и много повече – той се бори успешно с голям брой микроби и гъбички, а също така е източник на жизненоважни витамини като А, В, С, D, Е и К. Всички тези качества са напълно достатъчни, за да го превърнат в най-сигурното средство за успешна превенция на здравето.

Джинджифил – „педантичен чистач“

Въпреки че джинджифилът е много добре познат у нас – в Европа е дошъл преди цели 8 века – той се свързва най-често с приготвянето на храни и напитки. Той обаче е природно лекарство, което в китайската медицина се използва още от древността. Съдържанието на витамини и минерали в него е толкова високо и богато, че консумацията му представлява моментална мултивитаминна инжекция за организма. Но има и нещо повече. Премахването на свободните радикали от човешкия организъм е превърнато във висш майсторлък от джинджифила.

Въпреки че джинджифилът е много добре познат у нас – в Европа е дошъл преди цели 8 века – той се свързва най-често с приготвянето на храни и напитки. Той обаче е природно лекарство, което в китайската медицина се използва още от древността. Съдържанието на витамини и минерали в него е толкова високо и богато, че консумацията му представлява моментална мултивитаминна инжекция за организма. Но има и нещо повече. Премахването на свободните радикали от човешкия организъм е превърнато във висш майсторлък от джинджифила.

Ако работата му в изчистването на натрупаните отпадни отровни материали трябва да се сравни с нещо познато, то то би било черният дроб, който масово е определян като нашата „пречиствателна станция“. Затова няма да е пресилено, ако наречем джинджифила втори черен дроб. В изпълнение на задачите си той е прецизен и педантичен, като се „гмурва“ дори до най-тъмните и отдалечени дебри на тялото. Антиоксидантната мощ на джинджифила е достатъчна, за да ни освободи бързо от опасните вещества и да запази здравето ни стабилно. По-малко известен факт за него е, че той умее да „лови“ грипни вируси и е опасен враг на гъбичните организми. Успява също така да повлияе възникването и разразяването на възпалителни процеси, което му позволява да модулира имунния отговор на организма. А това, че го считат за балсам за стомаха е бонус, който не трябва да бъде пренебрегван – особено като имаме предвид, че посредством приеманите от нас напитки и храната ние вкарваме всевъзможни вещества и организми в себе си.

Коластра – „супермен“ по рождение

За жените не представлява тайна, но за мъжете вероятно ще е интересно да узнаят, че коластрата е първото мляко, което всяко новородено засуква от майка си. Тя се произвежда в часовете непосредствено след раждането. Тъй като дава старта на новопоявилия се живот, тя представлява пълен комплект за оцеляване – съдържа абсолютно всичко, от което се нуждае бебето, за да расте, да се справя с болестотворни атаки, да смила и усвоява храната, да се приспособи към заобикалящия го свят… Да просъществува!

За жените не представлява тайна, но за мъжете вероятно ще е интересно да узнаят, че коластрата е първото мляко, което всяко новородено засуква от майка си. Тя се произвежда в часовете непосредствено след раждането. Тъй като дава старта на новопоявилия се живот, тя представлява пълен комплект за оцеляване – съдържа абсолютно всичко, от което се нуждае бебето, за да расте, да се справя с болестотворни атаки, да смила и усвоява храната, да се приспособи към заобикалящия го свят… Да просъществува!

Коластрата за човешкия организъм е същото, което за фирмата е онзи служител, на когото можеш да повериш всички дейности – като се започне от отварянето на вратата и се мине през работа с машини, за да се стигне до изготвянето на търговски договори например. Тя е многокомпонентно вещество и спокойно може да бъде наречена суперхрана. Освен в изхранването на новороденото обаче тя играе роля и в нещо изключително важно – имунитета. Известно е, че различните вещества, на които е богата, участват активно с имунния отговор на тялото. Те упражняват влияние както върху имунитета, който сме придобили по рождение, така и върху онзи, който изграждаме всеки ден под въздействието на срещите ни с различни неприятели. Коластрата също така е в състояние да неутрализира патогени, като проявява силни антивирусни и антибактериални свойства. Така, зареждайки тялото до горе с опазващи здравето вещества, тя е своеобразна доза имунен допинг. Късметлиите са получили една ударна доза от него при раждането си, но ако я приемаме в зряла възраст, ние на практика удължаваме своя живот. В потвърждение на това е фактът, че коластрата допринася за поддържане баланса на чревната микрофлора, а е медицински потвърдено, че приблизително 80% от нашия имунен отговор се формира в червата.

Евкалиптово масло – „отличен спасител“

Макар че евкалиптът идва от другия край на света – Австралия и Нова Гвинея – за нас той отдавна вече не е екзотичен. Малцина знаят, че представлява дърво, което достига до 100 метра височина, но ползите от екстрахираните от него масла за здравето са добре известни на западната медицина. Извлеците му са силно застъпена част както от фармацията, така и от билколечението. Намират най-широко приложение в терапията на състояния, нарушаващи работата на дихателната система.

Макар че евкалиптът идва от другия край на света – Австралия и Нова Гвинея – за нас той отдавна вече не е екзотичен. Малцина знаят, че представлява дърво, което достига до 100 метра височина, но ползите от екстрахираните от него масла за здравето са добре известни на западната медицина. Извлеците му са силно застъпена част както от фармацията, така и от билколечението. Намират най-широко приложение в терапията на състояния, нарушаващи работата на дихателната система.

Евкалиптовото масло повлиява симптомите на хрема и запушения нос. Предпазва лигавицата на носа от разраняване и изсушаване. Освен това проявява антибактериални и антисептични свойства. Особено ценен е и болкоуспокояващият му ефект, което допълнително спомага за туширането на неприятните усещания при грип и настинки. В коментарите за силата на възможностите му ефектът от неговата употреба е описван като вдишване с пълни гърди, при което тялото получава пълна порция от необходимия му кислород.

Рибено масло – „шпионинът антихакер“

Най-качественото рибено масло се добива от студеноводни риби. Ефектите му върху здравето зависят от наличните в него есенциални полиненаситени омега-3 мастни киселини. Именно заради тях то се е утвърдило като природния начин за стабилизиране работата на сърцето и на кръвоносните съдове. То обаче притежава и скрити за неспециалистите страни, сред които най-любопитна е способността му да повлиява изявата на симптоми на алергия. Начинът, по който го постига, представлява толкова сложна биохимична реакция, че все още дори не е добре изследвана. Резултатите обаче са наблюдавани в много проучвания.

Най-качественото рибено масло се добива от студеноводни риби. Ефектите му върху здравето зависят от наличните в него есенциални полиненаситени омега-3 мастни киселини. Именно заради тях то се е утвърдило като природния начин за стабилизиране работата на сърцето и на кръвоносните съдове. То обаче притежава и скрити за неспециалистите страни, сред които най-любопитна е способността му да повлиява изявата на симптоми на алергия. Начинът, по който го постига, представлява толкова сложна биохимична реакция, че все още дори не е добре изследвана. Резултатите обаче са наблюдавани в много проучвания.

Тъй като алергията представлява необичайна реакция на имунната система към неща от заобикалящия ни свят, които по принцип не представляват непосредствена заплаха за здравето ни, тя е нещо като „бъг“. В тази ситуация рибеното масло се проявява като внедрен антихакер, който поправя „кода“ и кара „машината“ отново да функционира правилно. Допълнителният прием на рибено масло води до възстановяване на баланса между омега-3 и омега-6 мастните киселини в тялото, а това е ключова предпоставка за предотвратяване появата на възпаления. Омега-3 мастните киселини обаче са още нещо – те представляват над 90% от мазнините в мембраните на клетките на човешкия мозък и очите. Те допринасят за подобряване на паметта и концентрацията и за поддържане на емоционалния баланс.

Витамин С, D, A, В12 + цинк и селен – „Министерство на енергетиката“

Толкова сме уверени в знанията си относно витамините и минералите, че едва ли някога сме се замисляли какво всъщност представляват те и как ни помагат. Начинът, по който го постигат, е изключително интересен. Витамин С например притежава 15 потвърдени положителни ефекти върху здравето, всеки от които се отнася пряко към оцеляването ни. На първо място, той подобрява имунитета и ни прави по-устойчиви на външни атаки, но още по-важното тук е, че той държи защитните ни сили високи, дори когато сме подложени на интензивни физически натоварвания или стрес. С негова помощ оставаме здрави и в моментите, когато сме най-уязвими. Витамин С също така е известен и като енергийният витамин. Това не е случайно, тъй като той е „министърът“, оглавяващ процесите по производство на енергия в човешкото тяло и борбата с чувството на отпадналост и умора.

Толкова сме уверени в знанията си относно витамините и минералите, че едва ли някога сме се замисляли какво всъщност представляват те и как ни помагат. Начинът, по който го постигат, е изключително интересен. Витамин С например притежава 15 потвърдени положителни ефекти върху здравето, всеки от които се отнася пряко към оцеляването ни. На първо място, той подобрява имунитета и ни прави по-устойчиви на външни атаки, но още по-важното тук е, че той държи защитните ни сили високи, дори когато сме подложени на интензивни физически натоварвания или стрес. С негова помощ оставаме здрави и в моментите, когато сме най-уязвими. Витамин С също така е известен и като енергийният витамин. Това не е случайно, тъй като той е „министърът“, оглавяващ процесите по производство на енергия в човешкото тяло и борбата с чувството на отпадналост и умора.

Витамин D от своя страна е от изключителна важност за безпрепятствената работа на имунната система. За него може да се каже, че е в управителния съвет, ръководещ нашата защита. Затова не е изненадващо, че по време на пандемия той бе сред веществата, масово препоръчвани за превенция и възстановяване. Принос за това има и една негова екстра – той се грижи за нормалното състояние на мускулите, което ни осигурява необходимата физическа сила, за да не може нищо да ни събори на легло.

Витамин А също участва в изграждането и дейността на имунната система, но той има уникални функции, които го правят незаменим. Едната е, че взема дейно участие в процесите, поддържащи хемоглобина в норма, а високият хемоглобин сам по себе си представлява нашата желязна броня. Второто е, че той поддържа здрави лигавиците ни – тъканта в носа и устата, която е на първа линия при сблъсъка с разпространяваните по въздушно-капков път болестни причинители и има за цел да ги улови и възпре още „на входа“.

Витамин В12 все още не е сред „популярните лица“ в групичката, но откакто бе установено, че сред населението се наблюдава недостиг, той набира скорост. Участва в имунната дейност и също така подпомага производството на енергия и намаляването на умората, но по-важното е друго – той бори стреса. Витамин В12 допринася на нервно-психичната стабилност и за емоционалната ни устойчивост. На практика той ни държи уравновесени и не позволява да се отдадем на неконтролируема паника и страх, дори когато обстановката около нас е изключително напрегната.

Когато говорим за имунитет, мястото на цинка е в „управителния съвет“ – заедно с витамин D. Той обаче покрива широк спектър от здравни ползи. С участието си в метаболитните процеси той обезпечава снабдяването на тялото с необходимите му вещества, за да функционира правилно. Цинкът също така е силен антиоксидант, който предпазва клетките от негативните въздействие на свободните радикали. Но има и повече – цинкът е храната на мозъка. Помага за добра памет и висока концентрация.

За въздействието на селена върху имунитета също има много какво да се каже. Заедно с цинка и витамин D той е част от съвършено имунно трио. Встрани от това селенът проявява и забележима антиоксидантна функция, с което допълнително допринася за поддържане на доброто здраве на човешкия организъм.

Няма да е преувеличено, ако кажем, че за формирането на имунен отговор гореизброените витамини и минерали са същото, което е горивото за автомобила. Без тях имунната ни система изобщо няма да функционира. В крайна сметка витамин С, D, A, В12 плюс цинка и селена представляват „Министерството на енергетиката“ в човешкото тяло. Дори нещо повече – те самите са хем източник на енергия, хем ръководят процеса за набавянето ѝ.

Бърз ефект

Tibanol е произведен по патентованата технология DUOCAP™ (капсула в капсула) и покрива най-важните критерии за ефективност. Той осигурява успешно комбиниране на биоактивни вещества с различни физиологични спецификации и гарантира тяхното прецизно таргетирано освобождаване директно в местоназначението им. В резултат приемът само на 1 капсула дневно осигурява точно необходимото за нормалната работа на имунната система. Tibanol е особено ценен както за хората, чийто имунитет е понижен и боледуват често, така и за онези, чието ежедневие поставя здравето им под постоянна заплаха.

На какво се дължи ефективността му?

Благодарение на двойната капсула (технология DUOCAP™ – еволюционно постижение във фармацията) тя запазва естествените качества на полезните вещества на 100%. Но и нещо повече – насочва всяко от тях да отиде точно там, където е необходима неговата помощ.

Именно тези преимущества обясняват защо само с 1 капсула на ден ние можем отново да сме на крака, при положение че обикновено е необходима цяла шепа хапчета.

Двойната капсула удвоява мощта

Естествено притежаваните качествата на съставките, вложени във формулата на Tibanol, са допълнително усилени посредством патентованата технология за неговото производство – DUOCAP™. По същество тя представлява две капсули, които са запечатани една в друга. Когато попаднат в организма, те се разтварят на два етапа – външната в стомаха, а вътрешната в червата. Благодарение на нея всяко от веществата достига 100% от своя потенциал, което се дължи на нейните уникални характеристики.

Какво още печелим от двойната капсула?

1 КАПСУЛА НА ДЕН Е ДОСТАТЪЧНО

1 КАПСУЛА НА ДЕН Е ДОСТАТЪЧНО

Технологията DUOCAP™ засега е единствената дозировъчна форма, която позволява на едно място да бъдат събрани разнородни вещества – дори такива, които при други обстоятелства не биха могли да бъдат комбинирани. По този начин не ни се налага да пием по цяла шепа хапчета, защото всичко, което ни е необходимо за деня, е събрано в една-единствена капсула. Тя е изработена от специален желатин с гладка повърхност, благодарение на което се преглъща лесно и не залепя за гърлото.

ПЪРВА ДОЗА ЗДРАВЕ

ПЪРВА ДОЗА ЗДРАВЕ

Разтварянето на външната капсула се осъществява в стомаха, където се освобождават вложените в нея активни вещества – евкалиптовото масло, рибеното масло, масленият екстракт от джинджифил плюс витамин А и витамин D. Всяка от тях е тук по различни причини, но крайната цел е максимализиране на терапевтичния ефект. Евкалиптовото масло се грижи за здравето на дихателната система, а неговото освобождаване в стомаха му дава директен достъп до горните дихателни пътища, където незабавно се залавя за работа. Ефектът се усеща почти веднага след поглъщането на капсулата. Джинджифилът от своя страна притежава способността да неутрализира голям брой микроорганизми, а стомахът е особено уязвим в това отношение, защото той е „антрето“ в човешкото тяло. В допълнение джинджифилът проявява благотворен ефект върху храносмилателната функция на стомаха. Причините за присъствието на рибеното масло в голямата капсула са съвсем други. Едната е неговият противовъзпалителен ефект, а другата е наложена от наличните в него специални омега-3 мастни киселини EPA & DHA. Те се нуждаят от специално метаболизиране в организма, а освобождаването им в стомаха дава необходимото за този процес време. Витамин А и витамин D са част от тази смес, защото те принадлежат към т.нар. мастноразтворими витамини, а маслената среда запазва тяхната биологична потентност.

ВТОРА ДОЗА ЗДРАВЕ

ВТОРА ДОЗА ЗДРАВЕ

Вътрешната капсула необезпокоявано продължава пътя си от стомаха надолу към тънките черва, където малко след това се разтворя. Там тя освобождава останалите съставки – прополис, бета-глюкан, лактоферин, коластра, витамин С, витамин В12 и цинк и селен. Транспортирането им чак до тънките черва е наложено от необходимостта те да бъдат предпазени от вредните въздействие на стомашните киселини. По този начин естествената им форма и сила остава непокътната чак до момента на тяхното усвояване. Освен съхранението обаче съществува и друга причина, обясняваща тяхното „скриване“ в малката капсула. Тъй като тънките черва са мястото, където се извършва най-засиления процес на всмукване на вещества, това гарантира, че всичко от малката капсула ще попадне директно в кръвообращението. От там нататък започва възстановяването.

ПО-БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

ПО-БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

Благодарение на двуетапното освобождаване на капсулите, при което всяка група съставки попада директно в нейното местопредназначение, възстановяващият ефект на Tibanol е осезаемо по-бърз. Наблюдаваните резултати се проявяват в кратък срок след началото на приема, а ефектът е цялостен.

Tibanol в DUOCAP™

•  Свежи съставки
•  Таргетирано действие
•  Пълноценно усвояване
•  Бързо действие
•  БЕЗ термична обработка
•  БЕЗ химична обработка
•  НЕ дразни стомаха
•  НЕ залепва за гърлото
•  НЕ съдържа пълнители
•  НЕ съдържа консерванти

Таблетки

•  Термична обработка
•  Химична обработка
•  Дразни стомаха
•  Залепва за гърлото
•  Съдържа пълнители
•  Съдържа консерванти

Капсули
с прахово съдържание

•  Термична обработка
•  Химична обработка
•  Дразни стомаха
•  Съдържа пълнители
•  Съдържа консерванти

Специалистите вече потвърдиха

Проф. Мариано Марота е специалист по „Фармацевтична химия и технология“ и преподавател в университетите в Павия, Ферара, Палермо, Салерно и Киети. Президент е на Национална асоциация на фармацевтичните химици и технолози A.N.C.T.F. и на Италианската асоциация по хомеопатия A.I.O. Дълги години е бил началник на отдела за научноизследователска и развойна дейност на реагенти за клиничен химичен анализ на Италианския Институт по Имунология (ISMUNIT).

Специалистите вече потвърдиха

Разработката грабна вниманието на специалистите в цяла Европа, които се впечатлили, че тя не просто вдига на крака цялата армия на имунната система, а успява да предотврати всякакви самоотлъчки, които биха компрометирали крайния ефект. „Tibanol отваря пред нас нови хоризонти за опазване на човешкото здраве, които бяха недосегаеми досега“, заяви в публична реч водещият италиански учен проф. Мариано Марота от Рим. Той направи публично представяне на продукта, което може да видите ТУК.

Можете да откриете Tibanol в най-близката аптека или на   bemore.shop

Повече информация за Tibanol може да намерите ТУК >>>

 


*Elena Campione, Cosio T., Rosa L., Lanna C., Di Girolamo S., Gaziano R., Valenti P., Bianchi L. Lactoferrin as Protective Natural Barrier of Respiratory and Intestinal Mucosa against Coronavirus Infection and Inflammation. Journal of Molecular Sciences. 2020, 21(14), 4903; https://doi.org/10.3390/ijms21144903

Да не се превишава препоръчваната дневна доза! Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене!