ЛЕКАРИТЕ:

Има преграда пред болестите

В ръцете си държат ефективно оръжие

Все по-стабилна става преградата пред атакуващите ни болести, уверено заявяват специалистите. Борещи се ежедневно за здравето на своите пациенти, те видели надеждата за успешен изход от опасните ситуации в иновативна разработка. Произведена във Франция, тя е познато с името Tibanol (Тибанол) и още със стъпването си тук привлече вниманието на гилдията.

Във формулата му са включени вещества от пълния спектър естествени имуностимулатори. Всяка съставка активира защитните сили по различен начин – като се започне от евкалиптовото масло, което благоприятства състоянието на дихателната система, за да се мине през прополиса, известен със своя общооздравителен ефект, и се стигне до бета-глюкана, който превръща тялото ни в непробиваема крепост. Ключови за високата му ефективност обаче са две специални съставки – коластра и лактоферин. За тях лекарите са категорични, че са тежката артилерия, когато става дума за стабилен отпор дори на ожесточени външни атаки. Благодарение на всичко това Tibanol успява да запуши пробойните в имунитета и да активира защитните сили, правейки тялото неподатливо на заплахи.

Виждайки големия му потенциал, родните лекари незабавно направили продукта част от своята практика, а наблюдаваните резултати само ги уверили, че наистина в ръцете си държат ефективно оръжие за запазване доброто здраве на техните пациенти.

Ето какво разказаха за личния си опит с Tibanol специалисти от различни сфери на медицината:

ЕПИДЕМИОЛОГЪТ

Бариера срещу заплахите

Съвременният начин на живот води до изтощаване на организма, а това предразполага към по-бързо и по-широко разпространение на заболявания. Ето защо, като епидемиолог, съм категоричен, че единственият начин да се постави бариера пред болестите, е всички да се погрижим адекватно за своя имунитет. Към момента у нас се е откроил един продукт, който показа необходимия потенциал, за да се справя дори и в такива тежки ситуации. Ефективността му се дължи на неговия експертно подбран състав и специалната течна форма на активните вещества. Тя осигурява пълноценното им усвояване в тялото, а от там максимален резултат. Tibanol е с лесен и удобен прием – само 1 капсула на ден покрива нуждите на организма, за да стане по-устойчив.
Д-р Чавдар Алексов, специалист епидемиолог и вътрешни болести, индивидуална практика, ул. „Найден Геров“ №2, София

БОРЕЦЪТ В COVID ОТДЕЛЕНИЕТО

По-бързо справяне с постковид синдрома

Постковид синдромът се характеризира със силна умора, постоянно чувство за физическа отпадналост, емоционална нестабилност. Дори с проблеми с концентрацията, паметта и съня. Имунитетът също е пострадал. Тези симптоми говорят за изтощението на организма от борбата с вируса и подсказват, че незабавно трябва да се вземат мерки за неговото укрепване. В такива случаи аз препоръчвам Tibanol. С включените във формулата му съставки – коластра, лактоферин, джинджифил, бета-глюкан, евкалиптово масло, витамини, минерали и прополис – той повишава добрия тонус, подкрепя нормалната функция на мускулите и дава енергия. Същевременно той подобрява метаболизма на редица вещества, сред които желязото. По този начин допринася всички органи и системи в организма да получават нещата, които са им необходими, за да функционират правилно. Дори повече, Tibanol спомага за нормалната дейност на имунната система, което е предпоставка за поддържане на добро здраве дори в рискови периоди. Наблюдавам отлични резултати, а пациентите бързо се връщат към своя ритъм на живот.
Д-р Дария Тодорова, COVID отделение, УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“, София

ПУЛМОЛОГЪТ

Помощ за пациентите с белодробни проблеми

Белодробните заболявания, особено достигнали до хроничен характер, поставят пациентите в изключително опасна позиция. За да предпазя моите пациенти, аз препоръчвам задължително подсилване на имунитета, особено в т.нар. рискови периоди. Преди, за да отговоря на индивидуалните нужди на всекиго, трябваше да правя комбинации от два–три продукта. От скоро обаче в моята практика се наложи френският продукт Tibanol (Тибанол). С него постигам същите, а дори и по-добри резултати. Тъй като представлява комбинация от природните вещества, чиято ефективност е потвърдена от медицината, той има доказан имуностимулиращ ефект. Нещо повече, някои от съставките имат пряко благотворно въздействие върху работата на дихателната система, което подобрява общото състояние на пациентите. Затова и не е случайно, че най-високата оценка за Tibanol идва именно от тях, а това е причината да го препоръчвам още по-уверено.
Д-р Бруск Халил, пулмолог, началник отделение Пулмология и фтизиатрия, Втора МБАЛ – София

СПЕЦИАЛИСТЪТ ПО УШИ-НОС-ГЪРЛО

Затваря вратите пред агресорите

Не е тайна, че носът и устата, където са лигавиците, са входът, през който вирусите проникват в човешкото тяло. На моите пациенти аз препоръчвам незабавно да повишат имунната си защита. Като адекватно и достатъчно ефективно средство, с което могат да постигнат целта, у нас се открои специалният продукт Tibanol. Той е с природен характер и обединява в себе си група от вещества, които не просто поддържат имунитета висок, а спомагат за укрепването на бариерната функция на лигавиците. Изключителен плюс на продукта е, че този ефект се получава с прием само на 1 капсула дневно. Когато целта е предпазване, аз препоръчвам непрекъснат прием в продължение на 10 дни всеки месец за период от поне 3 месеца. Когато обаче проблемът вече е настъпил, Tibanol трябва да бъде приеман постоянно в рамките на 30 дни. Опитът ми показва, че с него пациентите се възстановяват много по-бързо и са особено доволни, защото се радват на добро здраве и са го постигнали лесно.
Д-р Борислава Фильова, УНГ, УМБАЛ Токуда, София

ОБЩОПРАКТИКУВАЩИЯТ ЛЕКАР

Пази ни през рисковите периоди

За да предотвратя евентуални сривове в здравето на моите пациенти, дори и през най-рисковите месеци, аз препоръчвам повишаване на имунитета. Към момента най-добри резултати в тази посока дава специалният продукт Tibanol. Неговата формула е така композирана, че включва целия спектър от природни вещества, доказали своя ефект върху имунната система. По този начин той предоставя пълна имунна защита на организма, доставяйки му всичко необходимо, за да се справи. Изписвам го както на пациенти, които желаят да се предпазят от разболяване, така и на такива, чието здраве вече е пострадало. Приемът му трябва да започне още в началото на есенно-зимния период и да продължи поне до март.
Д-р Нели Софиянска, ОПЛ, МЦ „Кристал“, София

СПОРТНИЯТ ЛЕКАР

Защита срещу изтощението

Поради дългите тренировки, спортистите ежедневно изпитват предела на възможностите на телата си – не само на мускулите, но и на имунитета си. За да съм сигурен, че ще са на терена независимо от атмосферните условия, аз се доверявам на иновативния продукт Tibanol. Започнах да го предписвам, още когато се появи на пазара, защото бях впечатлен от състава му. Най-вече от наличието на коластра и лактоферин, които имат ефекта на естествен допинг върху човешкото тяло, но без всички негативи от синтетичния. Те, заедно с другите вещества в продукта, поддържат доброто здраве на спортистите. По този начин Tibanol защитава от изтощение и съдейства за по-бързото възстановяване на силите. Прилагам го по схемата за прием, препоръчана за профилактика от разболяване – по 1 капсула дневно за 10 дни в месеца.
Д-р Георги Касабов, спортен лекар, ФК ЦСКА 1948, Стартклиник

ЗАЩО TIBANOL РАБОТИ ТОЛКОВА ДОБРЕ?

Резултатите, наблюдавани от специалистите, се обясняват със спецификациите на продукта.

Комплексна формула с пълно покритие

Замислен като оръжие за масово поразяване, Tibanol е събрал в себе си вещества от пълния спектър природни имуностимулатори. Всяко едно от тях работи по различен начин, а заедно те подпомагат изграждането на отбранителна структура срещу външните атаки. Така организмът е не просто предпазен от неприятелите, а нещо повече – имунната система е в състояние да отвърне на удара и да ги изтреби. На практика Tibanol мобилизира целия имунен капацитет на тялото, поставяйки го в позицията на победител във войната за добро здраве.

Многопосочно действие

Благодарение на своя богат състав, осигуряващ широк спектър на действие, Tibanol оказва положителен ефект върху здравето в четири различни направления:

Бърз ефект

Tibanol е произведен по патентованата технология DUOCAP™ (капсула в капсула) и покрива най-важните критерии за ефективност. Той осигурява успешно комбиниране на биоактивни вещества с различни физиологични спецификации и гарантира тяхното прецизно таргетирано освобождаване директно в местоназначението им. В резултат приемът само на 1 капсула дневно осигурява точно необходимото за нормалната работа на имунната система. Tibanol е особено ценен както за хората, чийто имунитет е понижен и боледуват често, така и за онези, чието ежедневие поставя здравето им под постоянна заплаха.

Можете да откриете Tibanol в най-близката аптека или на   bemore.shop

Повече информация за Tibanol може да намерите ТУК >>>

 


*Да не се превишава препоръчваната дневна доза! Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене!